ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ-ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-ΕΓΓΥΗΣΗ

comvosexpress1

Κόστος αποστολής αν εξοφλήσετε με τραπεζική κατάθεση:

Το κόστος είναι 2,50€

Αν εξοφλήσετε με αντικαταβολή, πέρα από την πιο πάνω χρέωση έχετε επιβάρυνση +1,80 €

Οι τιμές ισχύουν για πανελλαδική αποστολή.

comvosexpress

Όλα τα πακέτα συσκευάζονται και τοποθετούνται με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια. Κανένα προϊόν δεν αποστέλεται χτυπημένο ή σε κατάσταση που προσδίδει υλική ζημιά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε ανοιχτό δέμα, χτυπημένο ή και κατεστραμμένο, παρακαλείσθε να μην το παραλαμβάνετε, γιατί η υπαιτιότητα είναι της μεταφορικής. Σε περίπτωση που κάνετε την παραλαβή παρόλα αυτά και διαπιστώσετε την οποιαδήποτε υλική ζημιά η ευθύνη είναι καθαρά του πελάτη. ΚΑΜΙΑ ευθύνη δεν φέρει η εταιρεία μας, γιατί κανένα προϊον δεν φεύγει από τις αποθήκες μας πέραν της αρχικής και εργοστασιακής του κατάστασης.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε την επόμενη εργάσιμη μέρα εφόσον η παραγγελία γίνει έως τις 13:30 μμ.

Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε το τμήμα πωλήσεων  θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τους πελάτες τηλεφωνικά ή με email για την πορεία της παραγγελίας τους.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αγοράζοντας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε εύκολα και γρήγορα με Paypal ή με κατάθεση σε τράπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή! Διαλέξετε κατα την εξόφληση τον τρόπο που προτιμάτε.

Αν επιλέξετε κατάθεση σε τράπεζα, τα στοιχεία λογαριασμού κατάθεσης είναι τα εξής:

NBG_logos_GR_color

ΙΒΑΝ: GR8001103060000030695570918

ΟΝΟΜΑ: Λαΐνας Σωτήρης

comvosexpress2

Για όλα τα προϊόντα μας ισχύει εγγύηση καλής λειτουργίας.

Σε Περίπτωση προβλήματος πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 20 ημερών από τη ημερομηνία παραλαβής ,με δική μας χρέωση μας αποστέλλεται το ελαττωματικό προϊόν και σας το αντικαθιστούμε εντός 3 ημερών , σε περίπτωση διαθεσιμότητας του συγκεκριμένου προϊόντος .

Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης της αγοράς του.

Σε περίπτωση μη λειτουργίας του αναλωσίμου λόγο κακής χρήσης (σπάσιμο,εξωτερική φθορά) η βλάβης του εκτυπωτή ,φωτοτυπικού ,φαξ η εταιρία δεν αναλαμβάνει την αντικατάσταση του αναλωσίμου.